marți, 28 octombrie 2008

Puya trage tzeapa fanilor!


eok.ro l-a invitat pe Puya la videochat. Desi confirmase ca va participa la intalnirea cu fanii, inainte cu o ora de a incepe videochatul, Puya anuntase ca nu mai poate veni. Din punctul nostru de vedere este lipsa de respect atat pentru fanii lui cat si pentru echipa eok.ro, care de 6 luni organizeaza videochaturi cu vedete si de fiecare data cand a fost anuntat un videochat a fost respectat in tocmai acel anunt.

Internetul provoaca "leziuni pe creier"

Internetul nu ne schimba doar modul in care privim viata sau modul in care socializam, mai nou internetul ne “degradeaza si creierul”…la mod figurativ, evident.

Pe de-o parte, cei care petrec foarte multe ore sau comunica prin intermediul internetului isi dezvolta imaginatia si capacitatea de a selectiona mult mai bine informatiile, iar pe de alta acestia devin Internet addicts si numai pot socializa doar cu persoane virtuale.Internetul nu este un element favorabil nici pe departe, pentru ca pe viitor cei care vor fi in fruntea clasamentului si care implicit vor avea succes in viata sunt cei care imbina perfect “tehnologia” cu “aptitudinile sociale”.

Romanita ii da papucii lui Adrian Iovan


Romaniţa Iovan a introdus, la sfârşitul săptămânii trecute, la instanţa Judecătoriei Sectorului 1 o cerere prin care solicită desfacerea căsătoriei de pilotul Adrian Iovan ...mai multe!