luni, 3 noiembrie 2008

Inna la Antena1 cu piesa Hot


Azi dimineata la emisiunea "Neata cu Razvan si Dani " Inna impreuna cu compozitorii piesei, cei de la de Play & Win au prezentat piesa "Hot" . Aceasta piesa face furori de ceva vreme prin cluburi si nu numai rivalizand cu "Sexy thing" alu' David Dj. Mai jos puteti viziona piesa si daca va place o si puteti downloada!

Daca doriti sa downloadati piesa click mai jos:


Download

Mirabela Dauer isi poarta iubitul pe la saloanele de frumusete

Ca orice femeie, Mirabela Dauer adoră se meargă în saloanele de frumuseţe. Cântăreaţa are un salon preferat în care merge ori de câte ori vrea să se relaxeze. Aici şi-a făcut şi câteva prietene cu care se înţelege foarte bine şi cărora vedeta le destăinuie cele mai picante amănunte ale vieţii ei. Şi pentru că Mirabela vrea să împartă momentele de fericire împreună cu iubitul, cântăreaţa îl ia şi pe el la salon.

Basescu a declarat ca Romania nu trebuie sa intervina!

Romania nu vrea sa se implice in discutiile dintre Israel si Palestina, a declarat luni presedintele Traian Basescu, la finalul intalnirii cu presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas. In schimb, liderul palestinian a declarat ca Romania are calificarea necesara sa intervina in negocierile dintre cele doua parti. In cadrul intalnirii, cei doi au analizat situatia din Orientul Mijlociu si au discutat in special despre Liban si despre programul nuclear iranian.

Probleme de securitate pentru telefoanele Android de la Google

Detinatorii telefoanelor G1, primele terminale mobile care ruleaza pe sistemul de operare open-source Android al Google, au inceput sa primeasca un update care repara o eroare de soft descoperita de cativa cercetatori saptamana trecuta, informeaza PC Advisor. Update-ul rezolva vulnerabilitatile browserului telefonului si aduce o serie de alte mici modificari de soft.