miercuri, 5 noiembrie 2008

La lupta, razboinicii luminii!


Romanii au fost iar corigenti la franceza prin CFR Cluj si toata lumea asteapta sa vada cum se va incheia lupta dintre Romania si Franta, in aceasta seara, in direct la ProTV, de la ora 21:45, cand Steaua joaca la Lyon.

Pyuric la Cannes

Pyuric de la Monden e acreditată la Festivalul de Muzica de la Cannes. Subiectul a fost discutat pe dulapiorul si pe zoso . Mai jos un interviu cu Pyuric, o fata draguta.

Chanel si colectia unlimited


Monsieur Lagerfeld a pregătit o surpriză de sărbători pentru toate fashionistele: Chanel Unlimited, o linie nouă de poşete şi accesorii.
Şi pentru că logomania nu îl părăseşte atât de uşor, genţile – oversized sau plic sunt confecţionate dintr-o pânză lăcuită de culoare gri şi inscripţionată cu diverse ,,cuvinte cheie’’, precum Paris, rue Cambon 31, Coco şi evident, Chanel. Shopping Chanel plăcut!
Sursa:tabu

Kalimba, lansat la Sibiu


Trupa Alb Negru si-a lansat albumul Kalimba in club Gaudi din Sibiu weekend-ul ce tocmai a trecut. Albumul contine 12 piese si va fi lansat si in Bucuresti pe 20 noiembrie, in club Bellagio. Adi Mara, fratele lui Bogdan Mara de la Unirea Urziceni, este patronul clubului Gaudi.

Andreea Raicu in cadere libera

Singură şi tot mai slabă în goana după audienţă! Aşa poate fi descrisă mai nou, Andreea Raicu după despărţirea de Tudor Chirilă. Show-ul emblemă pentru Prima TV, de numele căruia este asociată în mod direct imaginea Cosânzenei mai sus amintite, deşi înghite un buget uriaş, face audienţe aproape de zero.