sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Ludmila Pazanov si Vlad Mirita au iesit din "Dansez pentru tine"


Vlad Mirita si Ludmila Popazov au pierdut sansa de a merge mai departe in competitia “Dansez pentru tine“.Povestea lor:Vlad Mirita si Ludmila Popazov din Chisinau lupta pentru fiica hipoacuzica a Ludmilei. Pentru Ludmila, viata inseamna Emilia si Madalina, cele doua fiice ale ei. Vrea ca fiica ei mai mica sa poata auzi ca un copil normal, sa poata merge la o scoala normala. Pentru a i se indeplini dorinta, fetita ei cea mica are nevoie de un aparat auditiv performant. Vrea ca fiicele ei sa reuseasca in viata, sa nu depinda de nimeni pentru a fi fericite.

Yahoo face reclama la Megastar


Dupa ce acum cateva zile s-a zvonit ca emisiunea desi "consuma" multi bani ratingul e scazut si ca postul Andreei Raicu e in pericol. In incercarea de a creste ratingul si a salva cariera Andreei au bagat ceva bani frumosi la Yahoo.com pentru a face reclama al emisiune in josul messengerului unde sunt de obicei reclame.

Lui Mihai Morar i se misca... oare ce?


Surse de încredere care îşi desfăşoară activitatea în incinta Antenei 2 sunt gata să bage mâna în foc că prezentatorul emisiunii „Răi, da- buni” are o relaţie extraconjugală cu Marina Dina, asistenta sa, care, în trecut, s-a iubit cu Alin Cocoş.