joi, 6 august 2009

Roxana Ardealului, Guta - Distreaza-ma barbatul meu

Deja celebrul cuplu,Roxana-Guta, a scos un nou clip la piesa "Distreaza-ma barbatul meu" . Piesa o puteti downloada de pe www.netxplor.ro
Iata si clipul:

Chinezii cumpara firmele de masini europene


Constructorul chinez Geely e pe cale sa cumpere Volvo Cars si a pregatit un plan detaliat in care Volvo ar valora 2,4 miliarde euro, scrie ziarul suedez Dagens Industri, citat de AFP. Geely este unul dintre cei mai mari producatori auto din China, iar ca volum produce cu 20% mai putin ca Volvo. In ultimele luni au mai aparut informatii despre interesul unui constructor chinez fata de Volvo, dar nu s-a concretizat nimic.Iar ce nu pot cumpara fac ei sub pretul pietei cum fac chinezii de la Shuanghuan care fac copii ale masinilor mercedes,bmw (avand "aprobarea" guvernului lor)

CFR se privatizeaza de la anul!

CFR Marfa urmeaza sa fie privatizata anul viitor, in vreme ce celelalte doua companii feroviare, CFR Calatori si CFR Infrastructura, vor fi restructurate. Anuntul a fost facut, azi, de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa o intalnire cu delegatia FMI la Bucuresti.In sfarsit au reusit sa ruineze si CFR-ul doar sa-l poate privatiza, mai, mai fac un ban "cinstit"!

Twitter sub atac DDOS


Serviciul de microblogging Twitter a fost scos din functiune azi in ceea ce compania sustine ca este un atac coordonat, informeaza BBC. Potrivit blogului companiei, serverele sale au fost invadate cu date intr-un efort de a le scoate din functiune.Dupa atac mii de useri au postat mesaje legate de atac.

Politist, adjectiv, vrea OSCAR

Intr-unul dintre cele mai bune filme romanesti din toate timpurile, Corneliu Porumboiu pune in discutie limbajul cinematografic si insasi ideea de limbaj prin intermediul unei povesti cizelate ca un diamant in care societatea postcomunista transpare in cele mai mici nervuri.Filmul e genial. scenele lungi te chinuie, construiesc tensiune, si apoi rabufneste totul cu un dialog neasteptat. scenariul si executia sunt excelente. secventa cu melodia mirabelei dauer e una din cele mai bune din tot ce am vazut pana acum la filmele romanesti. Este propunerea tarii noastre si se alatura peliculelor din toata lumea, care se intrec la categoria "Cel mai bun film intr-o limba straina". "Politist, adjectiv" a castigat anul acesta Premiul Juriului la sectiunea "Un Certain Regard", la Cannes.
Iata si un mic trailer: