sâmbătă, 8 august 2009

O cincine din Europa musulmana pana in 2050

Pana in 2050, circa 20% din Uniunea Europeana va fi musulmana, potrivit datelor publicate de The Telegraph, care sustine ca Marea Britanie, Spania si Olanda vor avea comunitati mai mari de musulmani intr-o perioada mai scurta de timp. Mi se pare foarte interesant, inainte ne invadau cu forta acum doar subtil dar sigur...

Backstreet Boys vor concerta in Romania

Trupa de succes a anilor '90, Backstreet Boys vor concerta anul acesta pe 28 noiembrie in Romania, au anuntat baietii de la Backstreet Boys pe blogul lor. Inca nu se stie in ce oras dar probabil v-a fi in capitala.Acest concert face parte din turneul european "This is us".
Piesa care-mi place cel mai mult: Backstreet Boys - Quit playing games with my heart

DJ Project & Deepside Deejays - Over And Over Again (official version)

Cei de la Dj Project si Deepside Deejays colaboreaza din nou, dupa piesa tribut pentru Michael Jackson, No Man in The Mirror, de data aceasta urmatorul lor single se numeste “Over and Over Again”. Astfel pe blogul oficial a celor de la Deepside Deejays a fost publicat un teaser al acestei piese.

Madonna anuleaza concerte

Madonna a anulat concertul din Slovenia programat pe data de 20 august din cauza numarului mic de bilete vandute."Motivul anularii este legat de probleme de logistica neprevazute", potrivit lui Laszlo Borsos, manager al LiveNation din Budapesta, care se ocupa de turneul Madonnei in Europa. "Nu e nicio problema cu vanzarile de bilete, categoric", a adaugat acesta.
Madonna va canta in premiera in Romania, in parcul Izvor din Bucuresti, pe 26 august.

A murit Tatiana Stepa

Cantareata de folk a decedat vineri dimineata la Spitalul Militar din capitala.Tatiana Stepa suferea de cancer.Dumnezeu sa o odihneasca in pace...Piesa ei "Padurea fara copaci" o puteti downloada de pe www.netxplor.ro.
Daca doriti sa vedeti clipul,il aveti aici:

Dinamo a incasat-o de la necunoscuti

In al doilea meci din acest tur Dinamo a luat bataie cu 1-0 de la International Curtea de Arges o echipa proaspat promovata. Din 2 etape dinamovistii au acumulat 1 punct.