vineri, 4 februarie 2011

Andrew - Nightmares

Un nou debutant pe piata muzicala. Iata cum suna descrierea lui:
Nascut in 1991, Andrei Vitan (Andrew) si-a descoperit pasiunea pentru muzica de mic. Din aceasta cauza parintii l-au inscris de la varsta de 5 ani la cursurile programului “Scoala Mini-Vedetelor”. Au urmat apoi cursuri de canto si dans iar in 2006 are loc prima sa colaborare oficiala cu un artist consacrat de hip-hop din Romania, Sisu.
Anul 2008 este anul care l-a adus cu adevarat in fata publicului din Romania prin participarea in cadrul emisiunii “Featuring Akon in Africa” unde a obtinut premiul de popularitate, inregistrand cele mai multe voturi din partea publicului.
“Nightmares” este primul single semnat Andrew si marcheaza debutul sau in cadrul echipei Red Clover. Piesa este rezultatul colaborarii cu Neko, un tanar producator talentat de care cu siguranta veti mai auzi.
Daca sunteti curiosi cum suna piesa o puteti descarca de pe Muzica noua .

James Walsh, The Ark, Bucuresti

James Walsh solistul trupei Starsailor v-a sustine un concert la The Ark Underground pe data de 4 februarie adica azi pretul biletului de intrare fiind 50 de lei. Daca nu va suna cunoscut poate va amintiti de piese ca: Four to the Floor, Silence Is Easy, Tell Me It’s Not Over sau Poor Misguided Fool.