vineri, 25 februarie 2011

Mircea Badea si cei 36 de ani

Ieri 24 februarie 2011 Mircea Badea a implinit 36 anisori. Vedeta de la Antena 3, realizatorul emisiunii in Gura presei la inceputul emisiunii a prezentat cadoul primit de ziua lui. Cadoul consta dintr-o carpeta cu Rapirea din Serai.

Declaratia 392

Azi este ultima zi in care se mai pot depune declaratiile 392. Declaratia 392 adica  declaratia informativa 392 privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii se imparte in 2 grupe, A si B. 392 A esre pentru cei care sunt platitori de tva si 392 B este pentru cei care nu sunt platitori, daca cifra de afaceri se situeaza peste 35 000 de euro devii automat platitor de tva. Azi 25 februarie 2011 este ultima zi cand se pot depune aceste declaratii la Finante. Programelul il puteti downloada , instala , completa si lista si pe urma cu 2 exemplare va duceti la Administratia Financiara. Una o sa va ramana dumneavoastra. Programelul il puteti downloada de aici. Instalarea este foarte usoara.

Claudiu Bleonţ dezbrăcat

 
Unii artişti se simt mai bine când îşi dau jos orice mască. Sau haină.

Ieri, artistul Claudiu Bleonţ s-a dezbrăcat la propriu de la brâu în jos, într-o conferinţă de presă de la Arad, lăsând participanţii mască pentru câteva momente, conform matinal.org. Momentul a fost imortalizat de ziariştii de la Libertatea şi se află postat şi pe YouTube. Se pare că Bleonţ s-a săturat de falsele pudori şi de un mod ipocrit de a trăi.

Mai multe detalii aici.

Lansare album Praetor

Praetor lanseaza albumul Nomad duminica, 27 februarie, in Silver Church!

Membrul fondator al trupei Veritasaga te invita sa iei parte la lansarea primului sau album solo.
Piesele de pe album au fost puse la download gratuit pe siteul oficial. Albumul a fost lansat undeva la pe la finele anului trecut adica in 2010. Pentru cei care doresc sa descarce albumul o pot face de aici