miercuri, 19 octombrie 2016

Ursuletul impuscat in Sibiu revine

Si ursuletul, sa-l numim ursulet pe animalul de 150 de kg ca suna mai frumos, s-a reintors, in discutii bineinteles. Luni seara seful politiei minicipiului Sibiu, Cristian Negru si-a anuntat demisia. Saracul om incoltit din toate partile, ca si ursuletul, a decis ca e mai sanatos sa renunte la functie pana nu pateste ceva el sau familia. Cristian Negru a fost amentitat cu rapirea familiei, pe de alta parte vine mare sfatos ministrul de interne Dragos Tudorache care spune ca in momentul in care a fost ursul omorat nu mai prezenta niciun pericol si se putea incerca inca o impuscare cu tranchilizante. Poi care pusca cu tranchilizante domn ministru, alea de pe vremea lui pazvante chiorul? Ia sa o lasam mai moale cand suntem in curu gol privind dotarea cu arme tranchilizante. Pe langa asta mai apare la tv si momaia de presedinte, aka Iohannis, care in incercarea de a mai salva farama de imagine care o are, i-a acuzat pe cei care au omorat ursul.
Poi as fi vrut sa vad cum ati fi reactionat daca noaptea in timp ce intrati in vila v-ati fi intalnit cu ursuletul pe veranda, as fi vrut sa vad calmul dumneavoastra. Sau oricare daca se intalnea cu animalul pe strada sau daca i-ar fi atacat copilul, atunci sunt sigur ca impuscarea lui nu i-ai mai fi parut atat de crud, brutal, etc. Ia apucati-va si tineti ursi in bloc, sa ii salvam, nu de alta, sa-i ocrotim. Pana si canadienii s-au scandalizat, poi ia sa vina sa-i duca la ei, cand ne-am oferit sa ii trimitem vreo 100 s-au tras pe curu lor inghetat.

Ms Anne Green despre hartuirea sexuala

Tocmai ce m-am uitat la vlogul de marti alu' Ms Anne. O moldoveanca, draguta, slabuta dar destul de al dracului, in sensul bun, sa nu se inteleaga gresit. In vlogul de ieri a vorbit despre hartuirea sexuala, atat verbala cat si fizica. Totul a inceput cu faza Donald Trump, care a fost inregistrat in timp ce "pestuia" o femeie, vorba vloggaritei. Si de aici bineinteles ca nu putea sa vorbeasca despre asta un intreg vlog, a intors discutia spre ea, ca ea culmea la 28 de ani a patit multe, ca doar mno, e moldoveanca patita. Saraca a fost hartuita de n ori la patrat, sa mai ziceti ca pe bloguri nu se poate invata matematica. Acum ia sa vedeti cateva faze prin care a trecut, unu' si-a frecat madularul intr-un autobuz in timp ce se holba la ea dar stati asa ca nu asta o fost cea mai mare problema, ci faptul ca niciun barbat nu s-a bagat sa-l calmeze pe labagiu, poi ce sa faci, daca si lor le placea ce vedeau, mai ales daca erau barbati care n-o mai avut parte de actiune de ceva vreme... O alta faza petrecuta de curand a fost un 'grup grabbing', adica vreo 30 de insi au "testat" bucutele ei suculente :)). Nu stiu care e problema de i se intampla atatea, e ceva ciudat, de neexplicat.

Acum sa lasam gluma la o parte sa stiti ca e ceva scarbos si care o sa le marcheze pe viata pe saracele femei. Daca sunteti barbati adevarati  seduceti o femeie si faceti-o sa doreasca ea. Daca nu sunteti in stare mergeti dracu' la curve ca doar e plin de ele.
Mai jos puteti viziona clipul: