miercuri, 11 ianuarie 2017

Ilinca Vandici insarcinata

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! a declarat ca este insarcinata. Se pare ca noul an vine cu tot mai multe vedete gravidute. Daca tot pomenim de gravidute sa o amintim si pe Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Acces Direct de pe Antena 1.
Dar sa revenim la Ilinca Vandici, iata ce a declarat artista paparazzilor de la Cancan: "Sunt fericită, sunt foarte fericită şi mă lupt cu vremea asta foarte friguroasă. Am primit vestea foarte drăguţ şi foarte frumos, însă nu a fost ceva spectaculos aşa, adică nu s-a întâmplat vreun vis premonitoriu sau aşa ceva. sau zic eu că a venit oarecum la momentul potrivit. Noi oarecum ne-am dorit un copil, am discutat despre lucrurile astea şi nu ne-a luat prin surprindere. Eu îmi doresc foarte tare băiat. În mod normal ar trebui să fie Leu, dar poate să fie Rac sau Leu, depinde dacă nasc mai devreme sau mai târziu. Andrei este foarte fericit pentru că-şi dorea foarte tare un copil la fel ca şi mine. E extrem de încântat. e foarte grijuliu cu mine, mă sună într-una să mă întrebe dacă sunt bine, dacă am mâncat, dacă bebeluşul e bine. E foarte, foarte grijuliu şi atent cu mine şi asta mă încântă foarte tare, pentru că mai ales în momentele astea am nevoie de asta." 
Vedeta a mai declarat ca bebelusul daca va fi baiat il va chema Ioan iar daca va fi fata atunci Ioana, in amintirea tatalui.

    Choose :
  • OR
  • To comment