duminică, 14 ianuarie 2018

Cinci motive pentru a vizita Accesorio

 

Nu știu dacă ai prins era telefoanelor fixe cu disc și a primelor celulare, cum se numeau pe atunci telefoanele mobile. Eu am prins-o. Și țin minte că la început, un telefon mobil (de obicei Sony Ericson sau ceva cărămidă Nokia) costa o mică avere și era foarte sensibil. Să nu cumva să îl scapi pe jos, pe ciment, că putea să i se spargă ecranul și ai dat o mulțime de bani degeaba! Pe măsură ce a trecut timpul, celularele au devenit banalități, iar asta s-a reflectat în prețul lor tot mai mic. Dar în ultimii ani a apărut și s-a impus pe piață un nou tip de telefon, respectiv telefonul inteligent. Și povestea prețului mare se reeditează.


husa full tpu 360 fata spate pentru samsung galaxy s8 albastru transparent


În cele ce urmează, o să-ți dau 5 motive pentru a vizita un site cu huse Samsung Galaxy S8, iPhone, Huawei și practic aproape orice telefon smart . Iar primul motiv se poate deduce deja din rândurile de mai sus.

1. Husa îți protejează telefonul mobil


Personal, sunt un fan al telefoanelor Samsung, și când zic Samsung mă refer evident la vârful de gamă Galaxy. De asemenea, sunt un fan al fotografierii, chiar dacă deocamdată în regim de amator. Cele două pasiuni se potrivesc de minune, căci Samsung a început să pună pe telefoanele sale, încă de la S6, camere foto tot mai performante. Iar acum a ajuns deja la Samsung Galaxy S8. Dar, din păcate, un smartphone nu are aceeași ergonomie cu o cameră foto dedicată. Prin utilizare directă, am constatat că este mai alunecos și risc fie să îmi apară un deget pe fotografii, fie să îl scap jos. Și chiar dacă modelele noi au sticlă mai rezistentă de tip gorilla glass, e preferabil ca telefonul să aibă o minimă protecție, care să atenueze șocul unei căderi pe caldarâm și să-i confere o anumită priză cu pielea mâinii. De aici, necesitatea unei huse.

2. Husa personalizează telefonul


Ai husă, ai stil! Husele de telefoane vin acum în tot felul de forme și culori, astfel că poți alege una care să nu te oblige să sacrifici nimic din aspectul telefonului tău, ba dimpotrivă, să îi confere un aspect și mai plăcut. Gândește-te puțin la lucrul ăsta: companiile producătoare cheltuiesc zeci de mii de dolari analizând gusturile clienților, astfel încât să scoată un model nou cu un aspect îmbunătățit, în timp ce tu ai posibilitatea să-i schimbi aspectul când dorești. Iar dacă ai o iubită, îi poți lua cadou mai multe huse, de exemplu una albastră și una roz, pe care să le schimbe în funcție de eveniment, astfel încât telefonul să se asorteze cu vestimentația și starea ei de spirit. Asta poate fi și o idee de cadou minunat, mai ales că aceste huse au...


3. Prețuri decente sau mici.


Pe Accesorio, prețul unei huse Samsung Galaxy S8 începe de la 25 de lei. Mă rog, 24.99 dacă e să fiu exact, dar rotunjit 25 de lei. Acum, gândește-te ce înseamnă 25 de lei pentru tine și cât de repede îi cheltuiești la o ieșire în oraș. Și mai gândește-te ce înseamnă 25 de lei comparativ cu valoarea telefonului, pe care ai dat mii de lei. La câteva mii de lei, o sumă atât de mică nici măcar nu se cunoaște, dar ea este crucială în protecția bijuteriei pe care o folosești zi de zi. Sigur, dacă o să-l scapi de la etajul 10 nicio husă din lume n-o prevină spargerea lui în bucăți, dar în accidente mai mici, o husă poate însemna diferența dintre ștersul de praf și datul de bani grei la reparat.

4. Varietate în tipul huselor și al telefoanelor


Eu am vorbit aici despre Samsung Galaxy S8, dar poate tu ai o altă marcă de telefon, sau un alt model. Nicio problemă, pe accesorio.ro găsești huse telefoane de diverse branduri și modele, de la iPhone până la Asus sau Allview, trecând prin HTC, Sony etc etc, toate numele populare sunt foarte bine reprezentate. Îmi place diversitatea de produse, denotă seriozitate și preocuparea de a acoperi toate modele din circulație.


5. Magazin cu avantaje


Pe net, nu îl cunoști întotdeauna pe cel din spatele raftului sau tejghelei virtuale, așa că poți să devii victima unor țepe. Personal îmi place că cei de pe accesorio îți dau drept de retur al produsului în 14 zile, dacă cumva nu te satisface, și oferă totodată transport gratuit oriunde în țară la comenzi de peste 70 de lei. Și dacă partea cu returul n-o poți verifica până nu returnezi ceva, transportul gratuit nu poate fi o simplă gargară, deoarece la comenzile cu plata ramburs poți refuza coletul dacă suma nu este identică cu cea pe care te-ai înțeles. Una peste alta, mie magazinul acesta îmi transmite un vibe bun.

    Choose :
  • OR
  • To comment