sâmbătă, 24 februarie 2018

Transport cu microbuzul în Germania

 

Scaune rabatabile, aer conditionat, incalzire in scaune, prize individuale, sistem audiu video. Ce au toate aceste sintagme în comun sau unde le-ai putea găsi pe toate, la pachet? Răspunsul este: pe https://zgr.ro/transport-persoane-romania-germania/. Site-ul din link oferă curse regulate, chiar zilnice din România spre Germania (și de mai multe ori pe săptămână din Germania spre România) în condiții foarte bune. La așa condiții, te poți aștepta la prețuri mari, nu? Ei bine, Zgr se laudă cu prețuri cu până la 60% mai mici decât concurența.

microbuze zgr

Din punctul meu de vedere, atunci când vorbim de niște servicii, orice tip de servicii, și aici intră evident și serviciile de transport, unul dintre lucrurile pe care trebuie ca prestatorul să le ofere este siguranța. De exemplu, siguranța că ai o cursă care pleacă la o anumită zi, la o anumită oră și că te poți baza pe acest program, care nu se schimbă mai mereu. Mulți oameni preferă să meargă chiar cu o firmă mai scumpă, atât timp cât aceasta le oferă flexibilitatea și siguranța dorită. Zgr are curse microbuze catre germania în fiecare zi, lucru care e extrem de avantajos și flexibil, și oferă asistență telefonică non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În plus, condițiile sunt foarte bune, după cum spuneam anterior, iar în preț (care este mai mic decât media de pe piață) este inclus un bagaj de 40 de kg. Deci nu doar siguranță și flexibilitate, ci și curse ieftine. Ce ți-ai putea dori mai mult? Ei bine, asta nu e tot.

Am lăsat la urmă partea cea mai interesantă. Cireașa de pe tort o constituie faptul că un transport romania germania cu Zgr.ro te duce direct la destinație. Adică, microbuzul te lasă direct la adresa la care vrei să ajungi! Este un avantaj uriaș, din motive pe care nici n-are rost să le detaliez. Dar, ca simplu exercițiu de imaginație: ajungi într-un oraș mare dintr-o țară străină, pe care nu-l cunoști. Fără să fii de-al locului, riști să fii luat în primire de niște taximetriști țepari, care te vor stoarce de bani, sau le creezi probleme rudelor, care trebuie să te aștepte acolo etc. Bani și timp pierdut în plus. Față de situația în care cobori din microbuz direct la domiciliu. Partea cu transportul până la adresa unde vrei să ajungi mi se pare cea mai tare, pentru că nici măcar cursele din România nu te duc la domiciliu!

Pare prea frumos ca să fie adevărat? Personal n-am călătorit cu Zgr Tour, dar pe site-ul lor veți găsi toate aceste detalii, alături de multe altele. Mă gândesc așadar că informația asta poate fi utilă celor care au de făcut curse Germania-România și invers, sau celor care au de trimis diverse pachete în afara țării. S-aveți un drum bun! :)

    Choose :
  • OR
  • To comment