marți, 20 februarie 2018

Unde găsești hoverboard-uri ieftine?

 

Am zâmbit puțin citind descrierea hoverboard-urilor de la Monkey Board:

Este un nou concept al distractiei, al inovatiei si poti sa inveti sa folosesti hoverboardul 6.5 inch in mai putin de 15 minute.

Am zâmbit pentru că țin minte că sorei mele, pe când era mică iar părinții ne-au luat niște patine cu rotile, i-au trebuit câteva săptămâni, dacă nu mai mult, până să învețe să se dea pe ele fără să se țină de perete și fără să meargă cu viteza melcului. Iar acelea erau patine cu câte 4 roți fiecare! Dar, evident, nu toată lumea e la fel, iar băieții în special vor aprecia un hoverboard electric 6.5 inch care poate fi stăpânit, literalmente, în circa 5 minute, cu condiția să nu-ți fie frică de el. Și-l vor aprecia și pentru designul lui unic, făcut să te transforme într-un mic Tarzan al junglei sau într-un maestru al unui gadget futuristic, din viitor!
Hoverboard_koko

Deși mic, un astfel de hoverboard este suficient de rapid cât să-ți trezească adrenalina la cote maxime (sau, într-un limbaj mai puțin strălucitor, cât să te facă să petreci zile de neuitat) și poate fi ușor de transportat. Asta în cazul în care te ia valul și te trezești că ai trecut granița cu el, și i s-au descărcat bateriile. :) În sfârșit, descrierea de pe site poate conține o mică greșeală: prețul trecut la subsol este de 1000 de lei, dar între timp modelele de acolo s-au ieftinit și costă, toate de pe pagină, 799 de lei (unele având până la 50% discount).

Motivul pentru care ai putea (și poate ar trebui) să-ți cumperi un hoverboard electric 6.5 inch (sau orice altă dimensiune, dacă-i până acolo) de pe Monkey Board (în opoziție cu a-l cumpăra din altă parte) este multiplu. În primul rând, prețul accesibil. În al doilea, nu te-ai săturat de plăcile simple, monotone, de aceeași culoare, pe care le au colegii și prietenii tăi? Dacă tot îți cumperi o placă electrică, măcar ia-ți una strălucitoare, care să iasă în evidență, care să rupă gura târgului, cum se zice pe la noi. Iar cele de pe site-ul ăsta sunt toate făcute parcă să se muleze pe cele mai extravagante, nebunești sau insolite preferințe ale tinerilor. Unele sunt cu motive din junglă, altele metalizate, altele arată ca niște aparate SF.

Dar dincolo de toate, motivul principal este de ordin practic. Și el ține de faptul că oamenii de aici s-au axat pe un domeniu de care sunt pasionați și astfel se ocupă nu doar cu comercializarea acestor hoverboard-uri, ci și cu reparația lor, în caz că se strică. Și știi cum e, uneori e de ajuns să se strice un condensator sau un "rulment" :) pentru ca placa să fie numai bună de aruncat. Și de ce să dai încă 800 de lei, când o poți repara pentru mult mai puțin? Nu în ultimul rând, faptul că se ocupă de reparații îți dă și o minimă garanție că probabil se pricep și deci vând hoverboard-uri și plăci bune, nu rebuturi.

Sigur, este doar o sugestie teoretică, că eu nu mai sunt la vârsta la care să le cumpăr și să le folosesc sau probez. Alegerea îți aparține.

    Choose :
  • OR
  • To comment