duminică, 25 februarie 2018

Videochatul și discriminarea bărbaților

 

Haideți să vă zic cea mai tare chestie pe care ați auzit-o astăzi: în societatea modernă, bărbații sunt discriminați! Știu că fetele o să sară în sus că cum, că nici vorbă, că fix invers, dar n-au dreptate. Pe vremuri, într-adevăr, femeia era privită ca fiind inferioară bărbatului, dar astăzi nu numai că ea este privită ca egala lui, ci chiar în unele domenii este cu mult avantajată. De exemplu, domeniul videochatului.

camera videochat

Știu că este un subiect sensibil, care pe mulți o să-i facă să ridice o sprânceană, dar realitatea e realitate: din videochat se câștigă mulți bani. Este și o muncă foarte ușoară. Practic, singurele calități care ți se cer pentru a profesa în domeniul videochatului sunt aspectul fizic plăcut (sau frumusețea) și lipsa de inhibiții. Iar prima calitate nu este o condiție sine qua non, deoarece există și bărbați care au fantezii cu femei mai plinuțe, sau cu ten mai închis sau etc, așadar există loc pentru fiecare tipologie fizică în această nișă. Singura chestie care rămâne esențială este să nu ai prejudecăți și să reușești să-ți seduci clienții.

Acești clienți se află probabil peste mări și oceane, dar sunt aduși în fața ta prin internet. Așadar, jobul îți asigură totodată și respectul pentru propriul tău corp, care nu este atins de niciun bărbat cu care conversezi, decât eventual în imaginația lui, la nivel de fantezie. Ori asta nu cred că se pune. :) Mai mult, programul e flexibil și condițiile de job sunt superbe (pozele din articol sunt luate de pe studioul de videochat din linkuri, asta ca să vă faceți o idee). Și pentru toate astea, primești o groază de bani. Ok, chiar dacă presupunem că anunțurile de pe net sunt exagerate, chiar dacă luăm doar jumătate din sumele listate acolo, tot e mai mult decât câștigă un șef sau un directoraș de firmă, cu școală, 15 ani experiență și o grămadă de responsabilități. Și fără nici un pic de timp liber.

camera videochat

Ne-am putea gândi că un job atât de bănos și avantajos se va găsi foarte, foarte greu. Ei bine, nu! Pentru că mereu dai peste anunțuri cu angajari modele videochat Bucuresti în condiții de lux. Bine bine, o să ziceți, dar poate nu în toate orașele țării există astfel de studiouri, deci anunțurile sunt valabile doar pentru fetele care locuiesc în capitală! Și ați avea dreptate. Dacă n-ar exista posibilitatea de cazare gratuita la videochat, într-o "locație" centrală din București, pentru cele care vin din provincie! Repet: cazare gratuită în centrul Bucureștiului, pentru cine vine din altă localitate a țării! În care domeniu ați mai auzit voi să ți se ofere apartament dacă te angajezi la ei? Poate dacă te angajezi pe post de director la Apple, gen.

Pe bune, aceste joburi în videochat sunt reale, există, că altfel nu s-ar obosi nimeni de nebun să facă site-uri și să dea anunțuri de angajare, iar studiourile serioase oferă condiții legale, cu taxe plătite la stat, totul în regulă. Dar au o singură condiție, limitare sau restricție: nu primesc decât fete. Ați văzut voi anunțuri de videochat pentru bărbați? Eu nu. În compensație, ce joburi sunt disponibile doar bărbaților? Păi niciunul, că peste tot se acceptă și femei. Acum există femei și în poliție sau armată. Eventual, dacă mă duc la săpat de șanțuri sau în construcții, am șanse mai mari să fiu angajat înaintea unei fete, pe motiv că sunt mai puternic. Ăsta e marele meu avantaj, ca bărbat? Că pot obține mai ușor un job de salahor?

hol videochat

Așa că, fetelor, să nu vă mai aud că sunteți defavorizate! În realitate, cei discriminați la ora actuală suntem noi, bărbații.

    Choose :
  • OR
  • To comment