sâmbătă, 20 octombrie 2018

The Unique, sau ce-și doresc cu adevărat femeile

 

Se spune că Freud a studiat toată viața psihicul feminin și tot n-a înțeles ce vor femeile. Ei bine, dacă vrei să cucerești o fată, te invit să citești mai departe, deoarece în rândurile următoare îți voi dezvălui secretul pe care Freud nu l-a înțeles după o viață de psihanaliză și care îți va putea deschide calea către inima alesei tale. :) Da, știu, sună a promisiune de tip clickbait, dar în realitate lucrurile sunt foarte simple: oricât de sucită ar fi mintea unei femei, toate se dau în vânt după o pereche de cizme sau o haină frumoasă, de calitate!

cizma Chelsea

Evident, orice femeie își dorește să fie admirată. Și pentru asta, un cadou care să-i pună în evidență calitățile native, ca o haină sau o bijuterie, va fi întotdeauna binevenit. Acum, că a venit toamna, îi poți cumpăra, de exemplu, niște cizme sau niște ghete de purtat afară, și evident că asta o s-o încânte. Dar, pentru a obține efectul scontat, va trebui să fii atent și să nu te zgârcești la bani, ci să-i cumperi ceva de calitate. Nu trebuie să fie neapărat și foarte scumpe. De exemplu, o cizmă Chelsea ca în imaginea de mai sus costă pe The Unique în jur de 200 de lei. E mult 200 de lei pentru o gheată de calitate, comandată de la un magazin românesc, care îți trimite coletul în cel mai scurt timp? Depinde cât de mult te interesează fata, aș zice. :)

Când vine vorba de fete și de haine, sfatul meu este, mai ales dacă ești la începutul relației cu ea și nu-i cunoști încă foarte bine gusturile sau preferințele, să mergi pe ceva cazual, cu o culoare și model care să fie pline de eleganță dar oarecum universale, cum este cizma/gheată Chelsea de mai sus, care cred că va plăcea oricărei reprezentante a sexului slab. Mai târziu, după ce ajungi să o cunoști mai bine, poți opta pentru ceva extravagant, cu un model floral, sau pentru niște cizme cu cataramă, sau cu tocuri înalte etc, în funcție de ce poartă și preferă ea, dar până ajungi să o cunoști suficient de bine, e indicat să alegi ceva cât mai general.

Indiferent că vorbim de cizme cu tocuri sau nu, în culori vii sau subtile, cu șireturi sau fermoar, înalte sau tip gheată etc etc, le găsești pe toate pe pagina cu cizme si ghete femei de la The Unique. Pentru că, pe lângă haine și bijuterii, fiecare femeie își dorește să fie unică. Și, nu în ultimul rând, pentru că acolo vei găsi mai mult ca sigur și brandul ei preferat.

    Choose :
  • OR
  • To comment