miercuri, 19 septembrie 2018

Cum îți alegi un aparat de aer condiționat

 
M-am amuzat cu ceva timp în urmă, când Buhnici și-a montat un aparat de aer condiționat la sediul unde își făcea review-urile, doar pentru a constata că l-a ales prost și că îi face un zgomot infernal, așa că a trebuit să și-l dea jos și să-și pună altul. Cum ar veni, așa pățești când crezi că ești expert în toate tipurile de gadgeturi! :D În orice caz, legat de aer condiționat, dacă vrei să nu ai probleme, ar trebui să-ți cumperi un aparat de aer conditionat cu montaj inclus, deoarece firma care ți-l montează îți va da și niște informații despre el și îți va spune dacă merge sau nu merge la ce vrei tu să îl folosești.

Cum să compactezi manual gunoiul

 
Sunteți la curent cu ultima controversă din Social Media, legată de Coca Cola? Pe scurt, cunoscuta firmă ar fi alocat ditamai bugetul (250.000 de euro) pentru o campanie cu vloggeri români, printre care și Ilie Bivol. Cetățeanul e în centrul unor scandaluri legate de faptul că a cerut donații ca să-și reconstruiască casa arsă, filmându-se cu părinții lângă ea, înainte ca pompierii să declare că acolo n-a ars nimic ci doar s-au afumat câteva lucruri, că atrage minori într-un grup de Forex și alte asemenea. Câțiva le-au atras atenția celor de la Coca-Cola, iar răspunsul ar fi fost că știu, dar la ce comunitate are omul (peste un milion de abonați), își asumă. Unii au scris despre asta, iar Răzvan Baciu a făcut chiar un clip video:

Rochii scumpe vs rochii ieftine

 
Vreau să vă fac o confesiune: îmi place albul. Și pentru că îmi place albul, rochiile din imaginile de mai jos sunt ambele albe. Dar la fel de bine puteau fi roșii, negre sau albastre, deoarece nu culoarea constituie tema articolului de față, ci prețul. Așadar, care sunt avantajele unei rochii scumpe, ca cele din aceste imagini, și de ce se vând totuși rochii ieftine? Sau invers.