sâmbătă, 29 iunie 2019

Decorarea unei case moderne

 

Am să-ți dau o veste bună: astăzi ai găsit un furnizor de profile și panouri decorative pentru noua ta casă. Încă nu știi asta, dar respectivul furnizor se numește NMCDesign.ro și are o experiență îndelungată în acest domeniu. Gata, acum ai aflat. Dar de ce să apelezi la astfel de firme și cât te-ar costa modernizarea unei case?

arhitectura

Idealul de a avea o locuință modernă este un deziderat de ordin practic al oricărui tânăr contemporan. În fond, dacă achiziția unei case vechi și dărăpănate, construită pe vremea lui Ceaușescu și care nu a beneficiat niciodată de lucrări de întreținere sau modernizare, costă aproape la fel de mult ca achiziția unei case sau a unui apartament nou (cel puțin în capitală), atunci de ce să nu alegi varianta cea mai modernă, cea mai curată și cu un aspect cât mai plăcut? Un alt motiv pentru a nu te zgârci la bani este, desigur, faptul că într-o locuință vei sta aproape toată viața, așa că îți dorești, în mod natural, ca ea să arate cât mai bine și să te facă să te simți bine ca locatar al ei.

Companiile de design și decorațiuni au tocmai acest rol: de a da casei tale un aer cât mai modern și cât mai frumos. Uneori, acest lucru este obținut cu costuri reduse, prin mici elemente de detaliu, prin mici finisări, prin mici piese ornamentale ca: plinte decorative de parchet, cornișe decorative de tavan, baruri decorative din poliuretan sau polistiren, rozete și scafe decorative etc. Le găsești pe toate la NMC Design, alături de alte elemente, de exterior, cum ar fi: ancadramente, solbancuri, chei de boltă, cornișe de exterior, colțare de exterior, coloane decorative sau chiar capace de gard.

NMC Design execută și se ocupă inclusiv cu izolația pereților, dacă îți dorești și niște lucruri de utilitate practică pe lângă cele decorative. Partea frumoasă este că nu ești limitat la oferta lor pe care o poți admira în showroom, ci ești liber să ceri elemente decorative personalizate, care să se potrivească conceptului tău de locuință modernă sau care să se plieze pe planul trasat de către arhitect, iar ei ți le vor face la comandă.

Firma mamă, NMC, a fost fondată în 1950 și are la ora actuală peste 2000 de companii subsidiare, pe toate continentele de pe glob.

    Choose :
  • OR
  • To comment