duminică, 30 iunie 2019

Unde găsești un salon de nuntă în Buzău

 

În zilele noastre, găsirea unui salon de nuntă a devenit o adevărată aventură. Acest lucru este agravat de faptul că mulți tineri muncesc în străinătate și pot veni în România doar pentru o scurtă perioadă de timp, ceea ce face ca intervalul în care se poate programa nunta efectivă, respectiv timpul alocat căutării unui salon de nuntă aproape de orașul unuia dintre cei doi miri să fie limitate. Seva Events vine în întâmpinarea tinerilor însurăței din apropierea Buzăului, oferindu-le  un salon de nunta in Buzau care, după cum reiese din imagini, se ridică la cele mai înalte standarde de exigență și frumusețe, impresionând cu siguranță pe toți nuntașii.

salon nunta sea events

Salonul de nunta din Buzau (de fapt din apropierea Buzăului, în Mizil) este decorat în stil romantic și, pentru că momentul magic al căsătoriei este tradițional asociat cu puritatea, are note pregnante de alb, în acord cu culoarea rochiei miresei. De asemenea, oferă aranjamente florale ce pot fi adaptate preferințelor mirilor și conceptului de eveniment dorit. Aici sunt incluse evident și aranjamentul meselor, făcut după dorința mirilor, vesela și toate accesoriile necesare. Ba chiar vi se oferă și un event manager, care să vă îndrume pe tot parcursul nunții și să vă ajute cu planificarea ei, exact cum vedeți în filmele americane.

Puteți opta pentru mai multe tipuri de meniuri, care sunt ornate cu gust, astfel încât să încânte privirea invitaților și să le trezească apetitul. Meniul este relativ flexibil, aveți posibilitatea degustării și ajustării lui după preferințe. Locația acestul salon de nunta din Buzau este accesibilă cu mașina sau taxiul și situată într-o zonă mirifică. Peisajul superb poate fi admirat prin geamurile mari, de dimensiunea peretelui, de către toți participanții.

Seva Events vă pune la dispoziție două saloane de nuntă: un salon mic, pentru cazul în care vreți să faceți o nuntă în cerc restrâns și select, doar cu vip-uri sau cu cei foarte apropiați, sau puteți opta pentru un salon mare, unde încap foarte multe persoane. Ambele saloane arată superb (a se vedea imaginea de mai sus ca și pozele de pe site-ul lor) și beneficiază de o parcare spațioasă. Pentru mai multe detalii despre acest salon de nunta in Buzau, vă invit să intrați pe linkul din primul paragraf.

    Choose :
  • OR
  • To comment