luni, 22 iulie 2019

Ce este Office 365?

 

Societatea modernă înseamnă indiscutabil digitalizare. Astăzi vorbim la telefoane mobile, care sunt simultan camere foto digitale, busole ce identifică în mod precis poziția ta pe harta globului (GPS) și calculatoare în miniatură cu o putere de calcul mai mare decât cea a computerului de la bordul navetei Voyager care a aterizat pe Lună. Dar de cele mai multe ori, aceste telefoane sunt folosite în scop de distracție sau entertainment. Putem face oare trecerea la pasul următor, în care ele să fie folosite și ca instrumente productive în cadrul jobului nostru, permițându-ne astfel o mobilitate și o flexibilitate mărite?

Microsoft, celebra companie care produce sistemul de operare Windows, ne spune că da și ne oferă în această direcție pachetul de servicii și aplicații Office 365.


Office 365 este suita de programe Microsoft Office ce include Word, Excel, PowerPoint și Access, cunoscută și folosită de toată lumea la birou, datorită eficienței fără egal pe care o are. Dar, spre deosebire de varianta lor clasică. Office 365 ia aceste aplicații, care sunt actualizate lunar pentru securitate și funcționalitate, și le mută în cloud, adică le face accesibile permanent (365 de zile pe an, 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi) de pe calculatorul, tableta sau telefonul dvs, oriunde v-ați afla (și aveți un semnal pentru net).

Platforma online Office 365 vă mai pune la dispoziție 1 TB de spațiu în cloud, pe OneDrive, alături de o serie de aplicații de conferințe, chat video și audio, lucru în echipă și colaborare, astfel încât și angajații dvs să poată accesa și ei anumite porțiuni ale acestor servicii și să puteți ține legătura cu ei oriunde s-ar afla. În sfârșit, serviciile puternic orientate spre afaceri și management vă pot scuti de soluțiile „clasice” și învechite de tip client-server, care necesitau resurse suplimentare și care se mișcau greoi.

Practic, Office 365 este un complex de servicii și aplicații care să vă facă munca din cadrul companiei dvs mai rapidă, mai sigură, mai flexibilă și mai eficientă, rulate nu de pe hard discul propriu ci direct din cloud (de care se ocupă Microsoft) și accesibile întregii echipe, 24 de ore pe zi, de la orice terminal conectat la internet. Și, prin intermediul smart-businesssolutions.ro, această platformă vă este accesibilă pentru un abonament începând de la 4.20 de euro pe lună.

    Choose :
  • OR
  • To comment