duminică, 14 iulie 2019

Problema spațiului comercial în București

 

După cum știm cu toții, prețurile din capitală sunt considerabil mai mari, uneori duble față de cele din provincie. Pe de altă parte, și salariile sunt mai mari. Oraș aglomerat, cu o mare densitate de locuitori, Bucureștiul este privit ca sediul tuturor oportunităților, cel puțin la noi în România. Astfel, ideea de a-ți deschide o afacere în capitală poate prinde aripi destul de rapid. Însă una dintre problemele pe care le vei întâmpina chiar din prima fază va fi găsirea unui spațiu comercial adecvat afacerii tale.

spatii comerciale

În primul rând, trebuie să te împaci cu faptul că ideea de spațiu de birou ieftin în București zboară pe fereastră, așadar trebuie să ai o sumă de bani alocată special pentru chirie, alături de celelalte cheltuieli. Este și normal să nu găsești chirie ieftină în cel mai important oraș din țară, cu atât mai mult cu cât vrei să-ți pui pe roate o afacere. Dar chiar dacă ai banii de chirie, este totuși foarte dificil uneori să-ți găsești un spațiu potrivit.

Datorită acestei dificultăți, găsirea unui spațiu comercial a devenit o afacere în sine, existând la ora actuală business-uri care cu asta se ocupă, cu furnizarea de spatii de birouri in Bucuresti pentru potențialii clienți - persoane juridice. Și, de fapt, nu doar în București, ci în fiecare oraș principal de pe teritoriul țării.

La prima vedere, apelarea la o astfel de firmă ar putea să pară cam peste mână, dar dacă te gândești puțin, este net avantajosă, pentru că o firmă ca Activ Property Services va gestiona și îți va putea lista cele mai avantajoase oferte de spații de birouri în București, conforme cu specificul și nevoile afacerii tale, și te va ajuta să obții astfel biroul mult-dorit, fără prea multă bătaie de cap din partea ea. Este, dacă vreți, o externalizare a activității de a-ți căuta un spațiu pentru birou, către niște profesioniști.

Activ Property Services se ocupă de intermedierea a tot ce ține de închirierea spațiului dorit de tine, în numele proprietarilor, sau, dacă ești proprietar, îți ia sarcina asta de pe umeri. Oferă, de asemenea, consiliere pe tot parcursul procesului imobiliar, consultanță în negocierea și renegocierea de contracte, extinderea perioadei de contract, consultanță pentru dezvoltarea de proiecte șamd.

Datorită acestei intermedieri, găsirea unui spațiu de birou în București devine o sarcină mai ușoară, iar tu vei avea timp și energie să te focusezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine, adică pe afacerea pe care ai deschis-o și pentru care ești pregătit profesional - și care îți aduce va bani. Spațiul comercial trece astfel, în sfârșit, în plan secund.

    Choose :
  • OR
  • To comment