sâmbătă, 13 iulie 2019

Rochii frumoase de mărimi mari

 

Cât de melodic sună repetiția asta: rochii de mărimi mari! Bine, fie, rochii xxl, în termeni mai tehnici. Dacă o să intri pe paginile site-ului Yves.fashion, o să constați următorul lucru: că atributul de a fi sexy nu este apanajul rochiilor de mărimi mici, că până și rochiile xxl pot să fie mulate și să te facă foarte atractivă! Și că ideea de a-ți ascunde formele sau rotunjimile este, atunci când ai în dulap rochia potrivită care să le pună în valoare, o prostie.

rochie xxl diara

Cel puțin asta a fost revelația mea, odată intrat pe pagina din linkul anterior. Iată mai sus o astfel de rochie xxl minunată, bleumarin, se numește Diara, care zic eu că arată superb. Este simultan decentă, putând fi purtată la orice serată selectă, cu orice membri, și atractivă. Nu este nici foarte lungă, cât să te facă să pari complexată, și nici nerușinat de scurtă, ci numai potrivită. De altfel, când vine vorba despre acel vino-ncoa, am rămas în minte cu un citat din Corina Chiriac, care spunea că sexy nu înseamnă să se vadă tot, sexy înseamnă să se întrezărească.

De ce vorbesc despre senzualitate într-un articol dedicat rochiilor xxl? De parcă aceste rochii nu ar fi și ele rochii ca oricare altele, sau de parcă aș presupune că toate fetele care nu sunt cât un băț de chibrit sunt din start timorate de greutatea lor! Nici vorbă! Evident, subiectul rochii xxl nu este cu nimic special. Dar personal sunt sătul de modelul promovat de mass-media și de casele de modă de prin toată lumea, care propun varianta fetei șnur, adică acea fată anorexică, atât de slabă, încât deja devine dizgrațioasă. Și vin cu o normă de dimensiuni la talie, bust etc, pe care 98% din femeile normale nu le îndeplinesc. Pentru că în realitate femeile sunt oameni normali, nu modele "perfecte", desenate în photoshop!

Așadar, ăsta e un subiect sensibil pentru mine, și pot spune că am văzut multe fete oarecum timorate de greutatea lor, tocmai datorită acestor modele de perfecțiune prostești, care ne sunt impuse la televizor. În sfârșit, revenim la rochii xxl. Cea de mai sus costă 145 de lei și are în partea de sus un voal imprimat floral, în timp ce în partea de jos e confecționată dintr-un voal plisat dublat, care, pe lângă faptul că ascunde eventualele imperfecțiuni, îți pune în evidență (într-un mod seducător) picioarele. Rochia de mai jos este dintr-o bucată, tot cu model floral, tot la un preț accesibil (chiar mai mic: 139 de lei) și, din nou, arată superb:

rochie xxl rovana

Le poți comanda online, alături de multe alte modele de rochii xxl din care să alegi, și le primești acasă, prin curier. Plata presupun că se poate face ramburs iar pe site am văzut și o categorie specială cu reduceri, prețurile ajungând la sub 100 de lei.

Sper să îți placă și să îți fie de folos!

    Choose :
  • OR
  • To comment