duminică, 14 iulie 2019

Rolul real al unei rochii de vară

 

Citeam în ultimii ani pe net că fetele de azi se plâng de faptul că băieții cumva s-au lenevit și nu mai sunt atât de interesați de sexul slab și că, deci, nu le mai curtează sau chiar așteaptă ca ele să facă primul pas. Pe de o parte, e perfect de înțeles, dacă ne gândim la explozia de corectitudine politică din ultima perioadă și la faptul că deseori o simplă remarcă sau replică de agățat poate fi interpretată drept hărțuire sexuală! :D Ok, poate că nu la noi. Dar am prins și noi ceva din trendul ăsta, de la americani, unde treaba e destul de groasă.

rochie-mini-de-vara-cu-decolteu

Pe de altă parte, dați-mi voie să vă spun că din punctul meu de vedere, ca bărbat, nu cred că se pune problema ca o femeie frumoasă să nu-și găsească pretendenți. Pur și simplu ține de o anumită punere în valoare a propriilor calități. Întrebarea mea este, așadar: aveți o viață socială activă? Ieșiți prin oraș, astfel încât să fiți văzute? Pentru că dacă stați mai mult în casă sau aveți un cerc de prieteni ermetic, firește că n-o să vă observe nimeni. Apoi, știți să vă îmbrăcați într-un mod seducător?

Ce am constatat eu de-a lungul timpului este că multe fete își refuză rochii de vara vaporoase, sau dacă le au le poartă extrem de rar, pe principiul că vezi-doamne ar fi o aroganță să le poarte, că ele nu sunt așa frumoase, că trebuie să se îmbrace mai modest sau că acele rochii de vară sunt numai pentru ocazii speciale. Mai mult, unele se consideră ca având diverse defecte fizionomice, pe care cred că o fustă sau o rochie le-ar pune în evidență. Și atunci, în plin anotimp cald, aleg să se îmbrace în pantaloni!

Dragi fete, să vă spun ceva, tot ca bărbat: nici noi nu suntem perfecți! Și, indiferent de ce defecte credeți voi că aveți, simplul port al unei rochițe de vară, cu condiția să fie frumoasă și să vi se potrivească, este de natură să trezească în noi anumite impulsuri destul de primare, care se află la baza perpetuării speciei de când lumea și pământul. Așadar, atunci când un bărbat vede un picior de femeie parțial dezgolit, nu se va uita la cât de corect a fost epilat, la prezența unui eventual lipom sau la ce vă mai uitați voi, fetele, ci pur și simplu va fi fascinat de frumusețea lui și va simți un imbold specific de a intra în vorbă cu posesoarea acestuia. :)

Serios, cred că vara este cel mai favorabil anotimp pentru a vă găsi iubiți noi, pe principiul că puteți purta rochii de vara minunate la orice oră, atât ziua cât și seara, atât la diverse evenimente cât și - de ce nu - pur și simplu la ieșirile obișnuite în parc și în oraș. În absolut toate cazurile de mai sus veți întoarce cu siguranță privirea cel puțin a unor bărbați pe lângă care treceți, indiferent câte defecte credeți voi în mintea voastră că aveți!

Și gata, problema pețitorilor a fost rezolvată! :) Cu o simplă (dar vaporoasă și elegantă) rochie de vară. Iar dacă un anumit bărbat pe care ați pus voi ochii nu vă bagă în seamă nici când vă vede într-o astfel de rochie cu decolteu, ca cea din imaginea de mai sus, atunci ar trebui să-l lăsați în plata lui și să vă deschideți către un altul, că înseamnă că tipul respectiv fie este mort pe dinăuntru, fie nu vă merită, fie este pe invers. :)

    Choose :
  • OR
  • To comment