duminică, 21 iulie 2019

Un serviciu nou de închiriere utilaje

 

Pe site-ul Agruo.ro găsim o platformă de închiriere și chiar vânzare a unor utilaje agricole, utilaje de construcții și utilaje forestiere, precum și posibilitatea de a contracta echipe și firme specializate pe diverse lucrări în domeniul construcțiilor, agricol, forestier șamd. Platforma este dotată cu un puternic motor de căutare și constituie, zic eu, o gură de aer proaspăt într-o zonă în care nimeni nu s-a preocupat să facă ceva, cel puțin la noi în țară.

tractor

În primul rând, avantajele unui site ca Agruo.ro sunt cât se poate de clare: pe acest site veți putea găsi anunțuri de închirieri sau vânzări scule și utilaje ușoare/grele, din domeniile amintite mai sus. Sigur, există posibilitatea de a le căuta prin intermediul lui Google sau a unor alte site-uri de anunțuri (mă gândesc acum la cele de tipul OLX). Problema este că niciunul dintre aceste site-uri nu este specializat pe domeniul agricultură, forestier, construcții. În plus, este mai greu să găsești anunțuri de închiriere. Și totuși, aceste domenii se pretează de minune la închirieri, pentru că dacă ai un tractor care stă degeaba, ei bine, îl poți închiria și poți scoate niște bani. Sau dacă ai nevoie de unul pentru o lună, nu este necesar să-l cumperi.

Da, schimburile merg în ambele sensuri. Ai acasă niște utilaje pe care nu le folosești decât rar? Le poți închiria. Utilitatea acestui site rezidă tocmai în faptul că de regulă astfel de utilaje nu vor fi folosite foarte des, și atunci, în loc să le ținem acasă degeaba, ne putem face cont pe acest site, dacă dispunem de astfel de utilaje, și le putem închiria contra cost, câștigând astfel niște bani. De cealaltă parte, ca oameni care au nevoie să lucreze cu astfel de utilaje, le putem găsi mai repede și mai ușor, fără să fie nevoie să le cumpărăm (poate nici nu avem bani) dacă de exemplu ne sunt necesare doar o anumită perioadă de timp.

Datorită faptului că Agruo.ro este specializat pe anunțuri de acest tip, ele vor putea fi mult mai bine sortate și filtrate decât în cazul unui site de anunțuri generalist. Astfel, aici putem selecta categoria de utilaje dorite, apoi subcategoria, apoi tipul precis de sculă, unealtă sau piesă dorită, apoi țara (pe noi ne va interesa România), apoi județul, apoi orașul, apoi perioada de timp care ne interesează. Iar la categorii și subcategorii avem foarte multe opțiuni. De exemplu, la angajarea unor echipe specializate, putem specifica confecții din tablă, cu precizarea: balustradă din tablă decupată, casă modulară din tablă, panou de gard etc. Sau poate dorim un amestecător pentru materiale de construcții, îl găsim la categoria Scule și unelte/aparatură.

Site-ul pare la început - pentru multe căutări nu am găsit (deocamdată) niciun rezultat, dar acest lucru se va schimba pe măsură ce potențialii vânzători, cumpărători și oameni interesați vor auzi de el. Lucru la care sper că va contribui și articolul meu, într-o cât de mică măsură. Pentru că, la drept vorbind, este un site foarte util, bazat pe o idee excelentă. Până atunci, puteți consulta ultimele anunțuri postate sau blogul lor și, dacă doriți să valorificați scula sau unealta care adună praf în magazie, vă puteți face cont și puteți posta un anunț.

    Choose :
  • OR
  • To comment