duminică, 14 iulie 2019

Rolul real al unei rochii de vară

 
Citeam în ultimii ani pe net că fetele de azi se plâng de faptul că băieții cumva s-au lenevit și nu mai sunt atât de interesați de sexul slab și că, deci, nu le mai curtează sau chiar așteaptă ca ele să facă primul pas. Pe de o parte, e perfect de înțeles, dacă ne gândim la explozia de corectitudine politică din ultima perioadă și la faptul că deseori o simplă remarcă sau replică de agățat poate fi interpretată drept hărțuire sexuală! :D Ok, poate că nu la noi. Dar am prins și noi ceva din trendul ăsta, de la americani, unde treaba e destul de groasă.

Problema spațiului comercial în București

 
După cum știm cu toții, prețurile din capitală sunt considerabil mai mari, uneori duble față de cele din provincie. Pe de altă parte, și salariile sunt mai mari. Oraș aglomerat, cu o mare densitate de locuitori, Bucureștiul este privit ca sediul tuturor oportunităților, cel puțin la noi în România. Astfel, ideea de a-ți deschide o afacere în capitală poate prinde aripi destul de rapid. Însă una dintre problemele pe care le vei întâmpina chiar din prima fază va fi găsirea unui spațiu comercial adecvat afacerii tale.

Când ai nevoie de un evaluator imobiliar

 
Există două cazuri generale, mari și late, în care ai nevoie de un evaluator imobiliar. Primul este cazul în care vrei să vinzi un imobil. A doua este situația în care vrei să girezi cu un imobil, de exemplu un împrumut de la bancă. Aceste cazuri pot avea numeroase subcazuri, dar cam toate se înscriu aici. În ambele situații de mai sus vei avea nevoie de serviciile unui evaluator imobiliar care are drept principal scop stabilirea prețului corect al imobilului în cauză.