duminică, 21 iulie 2019

De ce nu se folosesc table magnetice în școli?

 
Trăim într-o societate întoarsă cu susul în jos, ăsta fiind un mod de a spune că nu-i prea inteligentă. Nu știu voi, dar eu la școală am învățat de pe o tablă mare și neagră, pe care se scria cu cretă albă. Sau, mai rar, colorată. Astăzi, școlile cică s-au modernizat. Dar, în loc să modernizeze ceea ce trebuie, se schimbă lucruri care de fapt erau utile. De exemplu, se introduc tablete și iPad-uri, ca și cum asta i-ar ajuta pe elevi să învețe mai bine. Chiar zilele trecute am dat peste un articol în care se spunea că școala Reddam House din Anglia renunță la iPad-uri și revine la cărți tipărite pe hârtie, deoarece s-a constatat că tabletele electronice constituie mai degrabă o distracție în loc să-i ajute pe copii. Așadar, încercăm să schimbăm lucruri care de fapt sunt bune și lăsăm neschimbate lucruri care de fapt sunt proaste.

Un serviciu nou de închiriere utilaje

 
Pe site-ul Agruo.ro găsim o platformă de închiriere și chiar vânzare a unor utilaje agricole, utilaje de construcții și utilaje forestiere, precum și posibilitatea de a contracta echipe și firme specializate pe diverse lucrări în domeniul construcțiilor, agricol, forestier șamd. Platforma este dotată cu un puternic motor de căutare și constituie, zic eu, o gură de aer proaspăt într-o zonă în care nimeni nu s-a preocupat să facă ceva, cel puțin la noi în țară.

Cum identifici un studio de videochat serios

 
La ora actuală te lovești la tot pasul de anunțuri de angajări din partea unor studiouri de videochat, care toate îți promit marea cu sarea. Totuși, știm cu toții că multe joburi arată cu totul diferit din interior față de cum își fac reclamă. În plus, domeniul videochatului este un subiect sensibil, care te poate expune suplimentar, dacă iei legătura cu firme sau persoane dubioase. Așadar, cum deosebești un studio de videochat serios de unul la care poate nu este indicat să mergi? Iată mai jos câteva idei în direcția asta.

Pantofi unici, dar scoși în serie, pe bandă rulantă

 
Unul dintre cele mai fascinante cuvinte pe care le întâlnim în elementele de marketing ale diverselor produse de tot soiul, și mă refer cu precădere la articolele vestimentare, este cuvântul unic. Să luăm de exemplu cazul unui pantof. Dacă citești cu atenție descrierile diferitelor site-uri de pantofi de damă, vei găsi, cu siguranță, aserțiunea cum că cumpărând de la ei, vei intra în posesia unor pantofi de piele cu adevărat unici. Alteori ideea de unicitate este exprimată într-un mod mai voalat: acești pantofi de piele sunt creați special pentru nevoile tale, îți vor pune în valoare foarte bine piciorul și calitățile native, sau te vor face să ieși în evidență. Și, în marea majoritate a cazurilor, aceste elemente de marketing te mint.

5 avantaje ale placării cu sticlă

 
Dacă ați avut ocazia să ieșiți puțin prin lume, ați văzut cu siguranță o serie de clădiri sau spații comerciale care aveau pereții placați cu sticlă. De fapt, am putea spune că pereții întregi erau realizați din sticlă deși, acest lucru nu era neapărat evident la o privire superficială, datorită faptului că sticla placată poate emula foarte bine alte materiale. Doar ați observat că peretele respectiv arată cu totul neobișnuit, și vă dă o senzație foarte plăcută. Și nu este necesar să ieșim din țară pentru a observa asta: există firme care se ocupă cu placare sticla chiar la noi în țară. Iar rezultatele arată cam așa: