luni, 22 iulie 2019

O rețetă flexibilă de pui teriyaki

 
Dacă dați o căutare pe net, o să găsiți o mulțime de rețete pentru pui teriyaki. Iată, pe scurt, una dintre ele:

Ce este Office 365?

 
Societatea modernă înseamnă indiscutabil digitalizare. Astăzi vorbim la telefoane mobile, care sunt simultan camere foto digitale, busole ce identifică în mod precis poziția ta pe harta globului (GPS) și calculatoare în miniatură cu o putere de calcul mai mare decât cea a computerului de la bordul navetei Voyager care a aterizat pe Lună. Dar de cele mai multe ori, aceste telefoane sunt folosite în scop de distracție sau entertainment. Putem face oare trecerea la pasul următor, în care ele să fie folosite și ca instrumente productive în cadrul jobului nostru, permițându-ne astfel o mobilitate și o flexibilitate mărite?

Și totuși, exercițiile Kegel sunt foarte eficiente

 
Intrând pe o pagină dedicată vaginoplastiei, am dat peste o afirmație interesantă, pe care vreau să o discut în rândurile ce urmează. Dar mai întâi, o scurtă și necesară definiție: prin vaginoplastie se înțelege chirurgia plastică ce operează în zona vaginului. Gândiți-vă la operațiile estetice de mărire a sânilor, doar că în cazul de față este vorba mai degrabă de o micșorare în loc de mărire, și nu pe considerente neapărat estetice. Da, știu, este un subiect adeseori tabu, dar cred că am trecut de pudibonderismul specific anilor '60 și putem discuta liberi despre orice.

Soluții de răcorire pe timp de vară

 
Din câte îmi aduc aminte vag, în perioada copilăriei verile erau mai frumoase decât acum. Da, era cald, ne jucam uneori băieții la bustul gol, dar nu erau căldurile toride de acum, arșița care te topește și te termină. Uneori te termină la propriu, deoarece în ultimii ani suntem asaltați de știri cu oameni care au făcut infarct sau au leșinat, li s-a făcut rău, din cauza căldurii. Astăzi nici măcar nu mai trebuie să ieși în oraș pentru ca temperatura de acasă, din propria locuință, să ți e pară insuportabilă și să îți dea senzația că te sufoci. Moment în care se pune serios problema unei modalități de a te răcori, alta decât să stai sub duș non-stop.