luni, 14 noiembrie 2022

Blogul s-a reînnoit

 

Blogul de față s-a reînnoit, dar numai pe jumătate. În primul rând, i-am schimbat domeniul, din netxplor.ro în vorbe.eu. Și totodată numele sau titlul, din Netxplor în Vorbe. Fostul domeniu nu a mai fost actualizat (nu era deținut de mine) și a fost cumpărat de către altcineva, pentru că avea o anumită relevanță. Eh, n-a fost o mare problemă, pentru că și domeniul vorbe.eu, pe care l-am achiziționat în schimb, era expirat și avea la rândul lui statistici bune (DA și PA). Să vedem însă cum o să evolueze acestea în timp.

vorbe

Pe de altă parte, conținutul blogului era așa și așa. În trecut, pe acest blog fuseseră postate tot felul de articole mai mult sau mai puțin lipsite de creativitate, ca de exemplu versuri pentru diverse manele sau piese muzicale. Abia în ultimii ani au apărut și articole mai consistente, care să implice un dram de originalitate. Articolul precedent este primul de când blogul are domeniul vorbe.eu.

Pe viitor, odată cu noul titlu, Vorbe, blogul va găzdui postări despre: rețete, diete, vedete, evenimente, muzică, filme, bârfe :) și, cine știe, poate găsim și altceva, pe placul publicului cititor. Lista rămâne deschisă și poate fi modelată pe parcurs. Iar unul dintre primele lucruri pe ordinea de zi ar fi să schimb fața blogului, adică să-i pun o nouă temă, mai frumoasă și mai atrăgătoare decât cea de acum.

    Choose :
  • OR
  • To comment