luni, 14 noiembrie 2022

Cum a slăbit Orlando Nicoară 11 kilograme

 

Într-o recentă postare de pe Facebook, Orlando Nicoară, fost director la Mediapro și Mediafax Group, dezvăluie cum a reușit să slăbească 11 kg, într-un mod cât se poate de natural și de sănătos. Iată ce spune el:

Un an fără zahăr procesat.
Fructe zilnic.
Orez cu lapte și miere din când in când.
Clătite cu miere și nuci când am chef.
Ciocolată neagră neagră, una îmi ajunge o săptămână.
Funcționează.

Așadar, Orlando Nicoară nu mai consumă zahăr procesat de un an. În comentarii, el mărturisește că a eliminat și produsele din comerț care conțin zahăr (cum ar fi produsele de patiserie) și a redus la minimum pâinea. De asemenea, s-a apucat de sport. Tot în comentarii ne spune că a slăbit 11 kg, dar mai important este că nu mai simte nevoia de zahăr, nevoie care pentru el constituia înainte o adicție. Adică, a devenit mai liber și mai sănătos.


fara zahar

Cât despre fructe, Orlando spune că îi plac afinele, pepenele și căpșunele. Într-un alt comentariu el mărturisește:

Dragoș, am renunțat și la pâine. Mai mănânc pâine crocantă Wasa din când în când. Pizza rar spre foarte rar. Mănânc însă orez cu pește de câteva ori pe săptămână. Și paste.

Așa că dacă doriți să vă apucați de o dietă sănătoasă care în plus să vă ajute să slăbiți, puteți lua modelul lui, într-un mod armonios și cu bun simț, care să se potrivească structurii voastre, fără să forțați, căci elementele pe care le-a prezentat acolo sunt până la urmă naturale și benefice organismului, mai ales în ziua de azi, când consumăm alimente stropite cu pesticide și hrană procesată industrial și artificial, adică hrană nesănătoasă. Sportul și condiția fizică nu sunt nici ele de ignorat, într-o lume devenită preponderent sedentară și, ca atare, supraponderală.

Mult succes!

    Choose :
  • OR
  • To comment